Reviews

Wat zeggen belanghebbenden

 

Review Solange Lusse - Alves

leerkracht groep 3 Juliana van Stolbergschool Rotterdam

Angélique kwam in groep 3 om een kind met ASS en TOS te begeleiden, zodat het kind o.a. mee kan doen met de groep/ schoolsysteem.

Angélique heeft gewerkt aan de hand van een plan van aanpak met te behalen doelen. Deze doelen werden SMART- geformuleerd zodat iedereen precies op de hoogte was van waar zij mee bezig was en wanneer de doelen werden geëvalueerd. Angélique ontwikkelde ook bijvoorbeeld wat kaartjes met plaatjes zodat het voor het kind visueel zichtbaar werd wat van haar wordt verwacht. Daar werkt het kind nog steeds mee, het geeft het kind houvast en richting in het gewenste gedrag. Belangrijk iets in een schoolsysteem.

Na ieder contactmoment werden wij; ib’er en ik, leerkracht, via een digitaal- schriftje geïnformeerd. Via het schriftje communiceerde en stelden wij of Angélique verdiepingsvragen enz..

Ik heb Angélique ervaren als een prettig, open en eerlijk mens om mee samen te werken. Zij heeft een rustige uitstraling, wat voor het kind zeer goed werkte. Dit kind kan absoluut niet tegen drukte. De groep reageerde zeer positief op de aanwezigheid van Angélique, dat het soms voorkwam dat Angélique andere kinderen uit de groep ook een “steuntje in de rug” gaf. Angélique liep soms langs de kinderen om zicht te krijgen op de groep; wat doet iedereen en hoe wordt er gewerkt. Vroeg een kind haar hulp, dan gaf Angélique dat met vriendelijkheid en geduld.

Ook heeft Angélique een boek van haarzelf aan de groep voorgelezen, hierdoor werd o.a. haar aanwezigheid minder uitzonderlijk en meer als iemand die er gewoon was. We hebben vaker mensen in de groep, zoals stagiaires.

De ouders uiten tijdens de evaluatie hun blijdschap over de positieve resultaten van de begeleiding. Het kind heeft progressie gemaakt in haar gedrag en omgang in het schoolsysteem. Zij maakt gebruik van haar plaatjes en weet dan waar zij zich op moet richten.

Review Annette van Uden

intern begeleider Juliana van Stolbergschool Rotterdam

Angelique heb ik leren kennen als een rustige, vriendelijke en empathische vrouw. Zij voelt goed aan wat de ander nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. 

Ondanks dat ze nog niet veel ervaring binnen het onderwijs had, was het prettig samen werken met haar. 

Ze is flexibel ingesteld en probeert samen met de ander of dit nu een volwassene is of een kind naar een goede oplossing te zoeken. 

Met name voor kinderen die individuele begeleiding nodig hebben kan Angelique een waardevolle aanvullende begeleiding bieden. 

Review Amber Wolf

manager begeleiding bij Studieus (www.studieus.nl) aangesloten bij hèt Kindzorgcentrum Educto (www.educto.nl)

Angélique is kundig en betrokken. Daarnaast is zijn communicatief sterk en “gewoon” een mooi mens, waardoor ik ons contact als heel prettig ervaar. Haar flexibiliteit en inzet zorgde er de afgelopen tijd voor dat zelfs een aanvankelijk moeizame opdracht goed is verlopen.

Ik werk heel graag met haar samen en hoop dat nog lang te blijven doen.

Amber Wolf

Review gezin Yilmaz

Hierbij een samenvatting die wij als gezin hebben ervaren van de hulp van mvr Knel wij als gezin zijn gedupeerd door de belastingdienst en de overheid we hebben als gezin een trauma aan overgehouden en geen vertrouwen meer in welke instantie dan ook tot dat het erkend werd en hulp werd aangeboden door de overheid en belastingdienst ik had er zelf geen vertrouwen in maar heb toch de stap genomen om mvr Knel te ontmoeten en die ontmoeting samen met mijn gezin voelde warm en vertrouwd aan ze leefde met ons mee en begreep heel goed wat er speelde en moest gebeuren om dit recht te trekken alles wat mvr Knel voor ons heeft  gedaan had ik nooit zelf kunnen waarmaken maar dankzij mvr Knel ben ik heel ver gekomen en ze heeft me meegegeven om niet op te geven wij als familie zijn haar dan ook heel erg dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan. Familie Yilmaz 

Review Maya Panday

voormalig collega projectmedewerker bij de VNG

Dit is een referentie voor Angelique.

Ik ken Angelique als een lief en zeer kundige collega. Angelique stelt kritische vragen wanneer iets onduidelijk is en heeft geduld. Angelique heeft hartstikke veel ervaring binnen de hulpverlening, ze gaat voor haar cliënten. Ze heeft heel veel respect voor de mensen die zij helpt. En deinst niet terug als een situatie te complex wordt.